Nijenstein gebruikt Parro voor oudercommunicatie

15-01-2020
Wij gaan voor de communicatie vanuit school de app Parro gebruiken! Binnenkort ontvang je een e- mail zodat Parro gebruikt kan worden. Deze app geeft ons veel voordelen.

Wij gaan voor de communicatie vanuit school de app Parro gebruiken! Binnenkort ontvang je een e- mail zodat Parro gebruikt kan worden. Deze app geeft ons veel voordelen. Wij zullen vanuit school alleen nog via deze app communiceren. Jullie krijgen via de mail een uitnodiging om de Parro app te activeren en te downloaden. Indien dit niet lukt of er vragen zijn, dan kunt u contact opnemen met Jantina Grommers (administratief medewerker): j.grommers@lauwerseneems.nl. Wij vragen jullie ook om de privacy instellingen (wel of geen foto's op internet/nieuwsbrief/krant/in Parro) in te vullen in Parro als deze is geactiveerd. Deze privacy instellingen kunt u ook altijd via de app veranderen.

Altijd op de hoogte

Het wordt voor ons makkelijk om jullie op de hoogte te houden. Onze berichten komen direct aan én kun je - in tegenstelling tot briefjes - niet kwijtraken!

Bekijk de leukste momenten van je kind

We kunnen (bijvoorbeeld) tijdens het schoolreisje heel eenvoudig de leukste foto's met je delen. Geniet mee met de leukste avonturen van je kind.

Direct contact met onze school

Wij hebben hiermee één plek in handen om met jou (privé) en met alle andere ouders te communiceren. Wij kunnen via Parro direct contact hebben.

Veilig & privé

Foto's worden veilig gedeeld binnen onze eigen schoolomgeving. Via Parro kun je aangeven waar foto's van jouw kind gedeeld mogen worden.

Wil je meer weten? Lees dan verder op www.parro.com/ouders.