Buitenschoolse opvang (BSO)

De buitenschoolse opvang (BSO) voor- en na schooltijd, vindt plaats bij ons in het gebouw. Voor en na schooltijd worden hier dagelijks kinderen opgevangen door pedagogisch medewerkers. De school heeft een convenant gesloten met KindH. Dit is professionele organisatie voor kinderopvang met vele vestigingen in Noord-Groningen. Er wordt ook opvang op vrije dagen en in de vakanties geregeld. Hieronder kunt u de toelichting lezen vanuit KindH zelf.


Opvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Zoals al jaren zo is zijn op dinsdagochtend en/of donderdagochtend, van 8.15u tot 12.15u, peuters welkom om te komen spelen. Tijdens deze ochtenden bieden wij peuters een programma aan welke gericht is op kinderen tussen 2 en 4 jaar. Naast de peutergroepen bieden wij voor deze leeftijdsgroep ook dagopvang aan. Onze dagopvang is open vanaf 7.00u tot 18.00u. Voor kinderen die nog behoefte hebben aan een middagslaapje is een slaapplaats gecreëerd.
 
 

Buitenschoolse Opvang (Voorschools en Naschoolse opvang)

Wij bieden ook buitenschoolse opvang (VSO en NSO) aan voor de basisschoolkinderen van Nijenstein. De VSO is open vanaf 7.00u tot 8.30u. De NSO begint zodra de school afgelopen is tot uiterlijk 18.00u. Ook op margedagen kan er opvang afgenomen worden. Dit kan ook incidenteel. E.e.a. wel in overleg met de administratie. Graag minimaal 2 weken van te voren uw kind aanmelden. Voor opvang in de schoolvakanties verwijzen wij u door naar onze administratie.

 

Vakantieopvang

Op onze locatie aan de Maarweg 6 in Uithuizen bieden we vakantieopvang aan voor 0-12 jarigen. In school liggen onze pedagogische beleidsplannen voor de peutergroep en de buitenschoolse opvang. Tevens liggen daar inschrijfformulieren. De inschrijfformulieren zijn ook te downloaden op onze website www.kindH.nl