Buitenschoolse opvang (BSO)

Peuterspeelzaak op dinsdag en donderdagochtend

Zoals al jaren zo is zijn op dinsdagochtend en/of donderdagochtend, van 8.15u tot 12.15u, peuters welkom om te komen spelen. Tijdens deze ochtenden bieden wij peuters een programma aan welke gericht is op kinderen tussen 2 en 4 jaar. Als er belangstelling bestaat de huidige peuterdagdelen uit te breiden, dan kunt u contact opnemen met de administratie van de KindH, tel. 0595-432603.

 

Dagopvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Naast de peutergroepen bieden wij vanaf 1 februari voor kinderen van 2 tot 4 jaar ook dagopvang aan. Onze dagopvang is open vanaf 7.00u tot 18.00u. Voor kinderen die nog behoefte hebben aan een middagslaapje is een slaapplaats gecreëerd. De pedagogisch medewerkers kunnen u hier meer over vertellen. Ook voor dagopvang kunt u uw kind aanmelden bij de administratie van KindH. Gaat uw kind alleen naar de peutergroep en hebt u incidenteel opvang nodig informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Buitenschoolse Opvang (Voorschools en Naschoolse opvang)

KindH biedt per 1 februari ook buitenschoolse opvang (VSO en NSO) aan voor de basisschoolkinderen van odbs Nijenstein. De VSO is open vanaf 7.00u tot 8.30u. De NSO begint zodra de school afgelopen is tot uiterlijk 18.00u. Ook op margedagen kan er opvang afgenomen worden. Dit kan ook incidenteel. E.e.a. wel in overleg met de administratie. Graag minimaal 2 weken van te voren uw kind aanmelden. Voor opvang in de schoolvakanties verwijzen wij u door naar onze administratie.

 

Vakantie Opvang

Op onze locatie aan de Maarweg 6 in Uithuizen bieden we vakantieopvang aan voor 0-12 jarigen. In school liggen onze pedagogische beleidsplannen voor de peutergroep en de buitenschoolse opvang. Tevens liggen daar inschrijfformulieren. De inschrijfformulieren zijn ook te downloaden op onze website www.peuterspeelzaleneemsmond.nl.

 

Aanvullende informatie

Hier kunt u ook meer informatie vinden over de buitenschoolse opvang. Daniëlle Meijer en Hetty Huisman zijn aangenomen als pedagogisch medewerkers voor de dagopvang, VSO en NSO. Daarnaast blijft Monique Brontsema op de dinsdag- en donderdagochtend het vertrouwde gezicht op de peutergroep. Voor kinderen van 0 tot 2 jaar bieden wij dagopvang aan op ons kinderdagverblijf in Uithuizen. Mocht u nog vragen hebben of informatie willen hebben over bovenstaande dan horen wij dat graag.